Vær med

Du kan være med i Verdens Bedste Nyheder på flere måder: Ved at deltage i Verdens Bedste Morgen, ved at pitche konstruktive historier til vores nyheder og avis - og ved at bruge vores materialer.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få Verdens Bedste Nyheder i din indbakke

Verdens Bedste Nyheder bygger på gode partnerskaber – så giv endelig lyd, hvis du selv har ideer til andre former for samarbejde. Se herunder, hvordan du kan være med.

Hvert år en morgen i september siger Verdens Bedste Nyheder godmorgen til hele Danmark med en avis, der beretter om fremskridt og løsninger på klodens udfordringer. Med eventen, som vi kalder Verdens Bedste Morgen, fejrer vi Verdensmålene – og at det mange steder i verden går bedre, end vi tror. Uddelingen i 2019 fandt sted fredag den 6. september. I 2020 finder Verdens Bedste Morgen sted d. 4. september.

Som organisation


Bliv partner og fortæl om de fremskridt jeres organisation er med til Foto: WWF

Et samarbejde med Verdens Bedste Nyheder bidrager til kreative kampagner og journalistik om løsninger på verdens udfordringer.

Læs mere

Som virksomhed


Bliv virksomhedspartner og fortæl om CSR, fremskridt og Verdensmål

Omkring 100 virksomheder bruger deres samarbejde med Verdens Bedste Nyheder til at fortælle om deres samfundsengagement.

Læs mere

Som undervisnings­institution


deltag som skole og tag fremskridt og verdensmål på skemaet med verdenstimen

Verdens Bedste Nyheder bliver brugt i skoler i hele landet, og har taget initiativ til Verdenstimen.dk.
12 NGO’er har skabt materiale til både folkeskole og ungdomsuddannelser.

Læs mere

Som dig selv


Vær med som frivillig og spred de gode nyheder om Verdensmål og fremskridt

Siden 2010 har mange tusinde frivillige været med til at bringe Verdens Bedste Nyheder ud til hele Danmark. Har du også lyst til at være med, kan du tilmelde dig her som frivillig koordinator.

Læs mere