Ny kampagne: Vi kan bygge en bedre verden

Netop nu bliver danskerne mødt af Verdensmålene på store plakater og skærme over hele landet. De skal minde os om, at klodens lande allerede har lavet verdens vigtigste plan, der skal løse selv de allerstørste problemer.

Læs mere

Verdensmål 1: Afskaf Fattigdom

Læs mere

Verdensmål 2: Stop Sult

Læs mere

Verdensmål 3: Sundhed og Trivsel

Læs mere

Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse

Læs mere

Verdensmål 5: Ligestilling mellem Kønnene

Læs mere

Verdensmål 6: Rent Vand og Sanitet

Læs mere

Verdensmål 7: Bæredygtig Energi

Læs mere

Verdensmål 8: Anstændige Jobs og Økonomisk Vækst

Læs mere

Verdensmål 9: Industri, Innovation og Infrastruktur

Læs mere

Læs mere

Verdensmål 11: Bæredygtige Byer og Lokalsamfund

Læs mere

Verdensmål 12: Ansvarligt Forbrug og Produktion

Læs mere

Verdensmål 13: Klimaindsats

Læs mere

Verdensmål 14: Livet i Havet

Læs mere

Verdensmål 15: Livet på Land

Læs mere

Verdensmål 16: Fred, Retfærdighed og Stærke Institutioner

Læs mere

Verdensmål 17: Partnerskaber for Handling
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del artikel

Andre Kategorier

Netop nu hvor Danmark langsomt er ved at åbne op igen, er godt 600 plakater kommet op at hænge på busstopsteder, stationer og gågader over det meste af landet. Under og efter store kriser kommer tiden til at genopbygge samfundet. Verdens Bedste Nyheder har derfor i samarbejde med Realdania lanceret kampagnen ’Vi kan bygge en bedre verden’. Den minder om, at alle klodens lande med Verdensmålene allerede har udarbejdet og vedtaget plan, der kan sikre, at vi nu skaber en både sund og bæredygtig verden.

Verdensmålene handler netop om at løse selv de allerstørtste problemer – fra at undgå og håndtere pandemier til at bremse klimaforandringerne. Fx har alle lande skrevet under på at handle hurtigt på klimaforandringerne og bekæmpe deres konsekvenser.

”Det er ikke en mulighed at gå tilbage til status quo. Derfor skal Verdensmålene helt frem på dagsordenen, nu hvor vi skal i gang igen. Coronakrisen har vist os, at verden og de enkelte lande både er i stand til at handle hurtigt og ansvarligt,” siger Thomas Ravn-Pedersen, der er direktør i Verdens Bedste Nyheder og henviser til klimakrisen.

Både herhjemme og i resten af verden vrimler der med eksempler på, at vi allerede er i gang med at bruge og udvikle de løsninger, der skal til for, at vi når Verdensmålene i tide.

Det sætter kampagnen fokus over de næste par uger på både på Verdens Bedste Nyheders sociale medier og på verdensmål.org, der er Danmarks officielle side for Verdensmålene.

Relaterede nyheder